Airbnb: geen steun voor de spelen in Beijing

  • De Tibet Support Groep Nederland is mede-ondertekenaar van de brief aan Airbnb om de steun aan de geplande spelen in Beijing in 2022, te staken.

“Geachte heer Brian Chesky,

Wij, een coalitie van meer dan 190 wereldwijde campagnegroepen, schrijven deze brief om onze ernstige bezorgdheid uit te spreken over de overeenkomst van Airbnb om de Winterspelen van Beijing 2022 te steunen als onderdeel van het olympische partnerschap van het bedrijf. Gezien het discriminerende beleid van de Chinese regering ten aanzien van Tibetanen en Oeigoeren en haar repressieve beleid ten aanzien van andere mensen onder haar bewind, verzoeken wij u dringend uw steun voor de Winterspelen in te trekken. …”

2033https://nobeijing2022.org/joint-open-letter-to-airbnb-urgently-remove-support-for-beijing-2022/?mc_cid=193048ee0f&mc_eid=63fb26bc8c

Foto: Airbnb
Facebooktwitterpinterestmail