De klimaatcrisis in Tibet

Delen:

 

De klimaatcrisis in Tibet: 22 april 2022
18:00 IST / 13:30 BST / 8:30 AM EST Online discussie.
Doe mee op Earth Day 2022 voor een diepgaande discussie over Tibet en zijn omgeving, terwijl we in de historische en culturele kruispunten bespreken tussen spiritualiteit en natuurbehoud. Met Dr. Lobsang Yangtso, een expert op het gebied van Tibet en klimaatverandering; en Rashi Jauhri, campagnecoördinator voor International Tibet Network voor praktische oplossingen.

The Climate Crisis Facing Tibet: 22 April 2022
6 PM IST / 1:30 PM BST / 8:30 AM EST
This Earth Day 2022 join in for an in-depth discussion about Tibet and its environment, as we dive into the historical and cultural intersections between spirituality and conservation with Dr. Lobsang Yangtso, an expert on Tibet and climate change; and Rashi Jauhri, Campaigns Coordinator for International Tibet Network for practical solutions.