Openingstijden Tibetwinkel Amsterdam

Delen:

De gezellige Tibetwinkel in Amsterdam biedt producten uit Tibetaanse kloosters in Nepal en India, poppen en sjaals gemaakt door Tibetaanse vrouwen in India, Tbetaanse verzorgingsproducten van het Men Tsee Khang instituut. Met uw aankoop steunt u de TSG en de Tibetanen in Nepal en India.
In de Tibetwinkel werken vrijwilligers.
Toen in maart duidelijk werd dat het coronavirus tot quarantaine zou leiden hebben we de winkel enige tijd moeten sluiten. Maar in mei hebben we de deuren weer geopend en met enkele aanpassingen gingen we weer van start. Bij de toonbank hangen schermen en er mogen maar twee klanten tegelijk naar binnen. We ventileren zo goed mogelijk en er zijn ontsmettingsmiddelen en mondkapjes beschikbaar.
De openingstijden zijn momenteel:
woensdag tot en met zaterdag 13.00-18.00 uur, zondag 13.00-17.00 uur