Vrijwilligers & regiogroepen

De Stichting Tibet Support Groep bestaat uit een bestuur, een coördinator en vrijwilligers met verschillende taken zoals festivals bemannen en donateursbestanden bijhouden. Ook de Tibetwinkel is iedere dag van de week geopend dankzij de inzet van vele vrijwilligers.

Vrijwilligers zijn de drijvende kracht achter alle activiteiten van de Tibet Support Groep Nederland. Ben je geïnteresseerd om je in te zetten voor Tibet? De Tibet Support Groep is altijd op zoek naar enthousiastelingen met een passie voor Tibet.
Bij de TSG-NL kan je je als vrijwilliger op verschillende manieren inzetten. Bijvoorbeeld bij het organiseren van campagnes of festivals, als regiovrijwilliger of regiocoördinator, voorlichter, donateurwerver, standmedewerker of in de Tibetwinkel.
Meld je ook aan als vrijwilliger!
Je kan ons ook steunen door donateur te worden.

De Tibet Support Groep wil door heel Nederland actief zijn en zoveel mogelijk mensen bereiken om informatie te geven over Tibet en een bewustwordingsproces op gang te brengen over de mensenrechten en ecologische situatie in Tibet. Om dit te bewerkstelligen heeft de Tibet Support Groep verschillende afdelingen door heel Nederland. Ons streven is om in elke provincie een goede gemotiveerde regiogroep te krijgen.
Wil je meer informatie over de Tibetgroep in jouw regio of ben je geïnteresseerd om vrijwilliger te worden in je eigen regio? Meld je hier aan!

Tibetwinkel
De Tibetwinkel is een speciaal onderdeel van de Tibet Support Groep, een mooi medium om mensen kennis te laten maken met de sfeer van de Tibetaanse cultuur.
In de Tibetwinkel werken alleen vrijwilligers, een unicum, waardoor de gehele opbrengst naar de Tibetaanse zaak gaat.
Meld je ook aan als vrijwilliger!

 

Koningsdag 2018 Tibetwinkel, Spuistraat 185A, 1012VN Amsterdam