ZH de 14e Dalai Lama viert zijn 82e verjaardag

Delen:

LEES HIER DE NIEUWSBRIEF OP VOLLEDIGE GROOTTE

KLIK EN LEES HIER DE NIEUWSBRIEF OP VOLLEDIGE GROOTTE

Op 6 juli 2017 viert Zijne Heiligheid de Dalai Lama zijn 82e verjaardag.

Ter ere van dit heugelijke feit verschijnt er een speciale editie van de Tibet Support Groep nieuwsbrief.

Abonneer je op de nieuwsbrief om deze speciale editie te lezen en ook de volgende berichten van de Tibet Support Groep niet te missen. De nieuwsbrief verschijnt vier keer per jaar.

Een van de voornaamste doelstellingen van de Tibet Support Groep is het informeren van mensen in Nederland over de situatie in Tibet, en over Tibetaanse kunst en cultuur.

Daartoe verschijnen op deze website verschillende artikelen over kunst en cultuur, berichten over acties voor politieke gevangenen in Tibet, en informatie over actualiteiten omtrent Tibet.

De Tibet Support Groep steunt onder meer de organisatie Gu Chu Sum. Deze organisatie begeleidt voormalig politieke gevangenen uit Tibet.
De TSG steunt Gu Chu Sum door donaties maar ook door spullen te verkopen in de Tibetwinkel die gemaakt zijn door mensen uit het programma van Gu Chu Sum.

De Tibetwinkel in de Spuistraat in Amsterdam biedt veel producten die zijn gemaakt door Tibetaanse vluchtelingen uit Nepal en India. Zo is er wierook te krijgen uit het Tibetaans Boeddhistische Kopanklooster in Nepal.

De inkomsten van de Tibetwinkel worden gebruikt om de TSG in stand te houden en om de verschillende Tibetaanse organisaties te ondersteunen. Ter ere van de verjaardag van de Dalai Lama wordt de etalage ingericht met extra veel boeken, foto’s en films van- en over de Dalai Lama. Boeken van de Dalai Lama zijn ook online verkrijgbaar in de webshop.