De Tibet Support Groep is het kenniscentrum over Tibet in Nederland

Delen:

De Tibet Support Groep informeert u over Tibetaanse kunst en cultuur. De TSG informeert u over de situatie in Tibet en over de situatie waarin Tibetanen buiten Tibet zich bevinden.
Als kenniscentrum verzamelt de TSG informatie over de mensenrechtensituatie in Tibet, de mogelijkheden naar Tibet te reizen, de nieuwste boektitels die over Tibet gaan. De TSG informeert u als er berichten in het nieuws verschijnen over hoe China invloed probeert uit te oefenen op universiteiten in het westen, als er films vertoond worden in Nederland die gemaakt zijn door Tibetanen, als er een Tibetaanse spreker is tijdens een bijeenkomst, als er ergens in Nederland een mooie expositie te zien is met Tibetaanse kunst.

Informatie is de weg naar verbetering van de situatie in Tibet.
Bekendheid van de onderdrukking in Tibet door China is de weg naar tegengeluid uit de politiek in het westen.
Steun Tibet en de Tibetanen door u te informeren over de achtergronden bij de signalen.