Kom naar de lezingen van de Dalai Lama in Rotterdam

Delen:

Bezoek Dalai Lama 2018

Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat Zijne Heiligheid de Dalai Lama op 16 en 17 september twee lezingen gaat geven in Ahoy, Rotterdam. Er zijn dit jaar weinig bezoeken gepland buiten India en we zijn zeer vereerd dat Zijne Heiligheid ons land komt bezoeken.
Het bezoek van de Dalai Lama staat in het teken van mededogen en waarom mededogen essentieel is in deze onrustige tijd. De Dalai Lama: ‘Het ontwikkelen van mededogen en begrip voor anderen, brengt datgene wat we allemaal zoeken: rust en geluk.’

Kom naar de lezingen van de Dalai Lama – op zondag 16 en maandag 17 september in Rotterdam Ahoy- en laat je inspireren door een van de grootste geestelijke leiders van deze tijd. De Dalai Lama ‘Waarom mededogen essentieel is’

16 en 17 september 2018
Ahoy Rotterdam
PROGRAMMA
De Dalai Lama, Nobelprijswinnaar en geestelijk leider van de Tibetanen, geeft op zondag 16 en maandag 17 september twee openbare lezingen in Ahoy Rotterdam.
De lezingen staan in het teken van mededogen en waarom juist mededogen essentieel is in deze onrustige tijd. De Dalai Lama: ‘Het ontwikkelen van mededogen en begrip voor anderen, brengt datgene wat we allemaal zoeken: rust en geluk.’
Op zondagochtend 16 september geeft de Dalai Lama de publieke lezing ‘Waarom mededogen essentieel is in deze onrustige tijd.’ Deze wordt ingeleid met een gesprek tussen de Dalai Lama en Richard Gere, acteur en voorzitter van International Campaign for Tibet. In de middag volgt de lezing ‘De kracht van compassie in je dagelijks leven’ door Thupten Jinpa, de voornaamste vertaler van de Dalai Lama. Op maandag 17 september geeft de Dalai Lama de boeddhistische les ‘Acht verzen voor het trainen van de geest in compassie.’ Deze les is zowel geschikt voor mensen met een boeddhistische als niet boeddhistische achtergrond.
KAARTVERKOOP
Voor meer informatie over het bezoek van de Dalai Lama in Nederland en het programma op 16 en 17 september, en het bestellen van kaarten, ga naar de website http://www.dalailama2018.nl

De Dalai Lama komt naar Nederland op uitnodiging van De Nieuwe Kerk Amsterdam en Stichting Bezoek Zijne Heiligheid Dalai Lama. Deze stichting bestaat uit vertegenwoordigers van alle Tibetaans boeddhistische scholen in Nederland, Tibet Support Groep Nederland en de International Campaign for Tibet Europe.

Lees meer over de Dalai Lama en de Nobelprijs
Lees over kans op terugkeer naar Tibet voor de Dalai Lama