Nieuw: de Mandala app

Delen:

De Mandala app, Boeddhistische wijsheden voor het dagelijks leven, is nu klaar voor gebruik en u kunt deze app downloaden.
(Wat is
een app?)
In samenwerking met de boeddhistische geleerde en auteur Dr. Thupten Jinpa is deze app tot stand gekomen.

Tijdens het bezoek van ZH de Dalai Lama aan Nederland in september zal Geshe Thupten Jinpa een lezing houden op zondag 17 september van 14:00-17:00 uur: ‘De kracht van compassie in je dagelijks leven’
Praktijksessie compassie en meditatie door Geshe Thupten Jinpa, voornaamste vertaler van Z.H. Dalai Lama en bekend door zijn boek ‘Compassie voor Beginners.’

DE MANDALA APP
‘The Mandala App: Buddhist Wisdom for Contemporary Life’ is gezegend door Zijne Heiligheid de Dalai Lama.
De Mandala-app brengt boeddhistische inzichten en bevindingen van de hedendaagse psychologie en neurowetenschappen samen om de zorgen van het dagelijks leven in de steeds stressvollere wereld van tegenwoordig aan te pakken. Zijne Heiligheid de Dalai Lama was blij om te zien dat, met behulp van mobiele technologie, de technieken om gemoedsrust te vinden en een warm hart te ontwikkelen nu zo gemakkelijk beschikbaar zijn voor zoveel mensen. Deze app is geproduceerd met de bekende boeddhistische geleerde en auteur Dr. Thupten Jinpa als inhoud expert en hoofdspreker.

Kijk hier naar een introductiefilmpje over de Mandala app.

De Mandala-app is beschikbaar voor zowel Apple- als Android-apparaten in vijf talen: Engels, Frans, Spaans, Russisch en Chinees.
De Mandala-app bevat de volgende hoofdfuncties:
– Een reeks korte video-besprekingen door Dr. Thupten Jinpa over een breed scala van onderwerpen over aspecten van het dagelijks leven (Mindfulness, Stress, Parenting, etc.) en gesprekken met experts zoals (Dr. Daniel Goleman, Richard Davidson, Jack Kornfield) uit specifieke velden.
– Geleide meditaties over zowel generieke oefeningen als gerichte meditaties voor specifieke doeleinden
– Voorgestelde lijst van publicaties met betrekking tot de App-onderwerpen; en een kalender van 3 maanden met grote evenementen over de hele wereld in verband met onze onderwerpen.
De Mandala-app is een betaalde app met een jaarlijks, halfjaarlijks of driemaandelijks abonnement.
Uw bijdrage zorgt ervoor dat er nieuwe updates komen voor de app, dat de app in meerdere talen kan worden aangeboden en dat nieuwe content ontwikkeld kan worden.

Android: http://bit.ly/mandalaonandroid
iOS: http://bit.ly/mandalaonios