ZH de Dalai Lama reist verder

Delen:

Na een aantal drukke, prachtige, waardevolle dagen vol ontmoetingen, teachings en bijeenkomsten trekt ZH de Dalai Lama verder met zijn gevold, richting Duitsland.
Net als bij aankomst, zijn er bij het vertrek veel Tibetanen bij het hotel in Rotterdam.
Zij willen nog een keer afscheid nemen van misschien wel de belangrijkste persoon in hun leven. Voor hen staat hij voor de hoop voor het Tibetaanse volk om ooit in vrijheid in Tibet te kunnen leven. Geef nooit op, is de boodschap van de Dalai Lama die zij ter harte nemen.

Conference in Darmstadt, Germany

September 19, 2018

His Holiness will participate in a conference on Non-Violence and Peace in the morning organized by Tibet Initiative Deutschland and Gaden Phodrang Foundation of the Dalai Lama at Congress Center Darmstadtium.
https://www.dalailama.com