Lama Chodpa wierook

Delen:

Lama Chodpa Meditatiewierook is op traditionele wijze met de hand bereid, geheel volgens de aanwijzingen van oude Tibetaanse manuscripten. Er zijn 31 geneeskrachtige kruiden en andere natuurlijke, kostbare substanties in verwerkt die bij elkaar zorgen voor de zalige geur van deze wierook. Tijdens het verzamelen van de ingrediënten is de natuur geen schade toegebracht.
De verpakking is met de hand gemaakt door de Tibetaanse gemeenschap in Noord-India en met de hand bedrukt in het Tashi Jong klooster.

De monniken van het Tashi Jong klooster laden de Lama Chodpa wierookzorgvuldig op met zegeningen en positieve energie: bepaalde ingrediënten zijn gezegend door een 10-daagse ceremonie uitgeoefend door méér dan 300 monniken uit het Tashi Jong klooster en daarna wordt de wierookéén jaar lang in de kapel van een Dharma beschermer geplaatst waar deze elke dag gezegend wordt door een Togden meditatiemeester. Bij het branden van de wierook komen deze zegeningen en positieve energie vrij.
Met uw aankoop van Lama Chodpa wierook steunt u de humanitaire en Dharma activiteiten van Popa Rinpoche en de dorpelingen rond het Tashi Jong klooster.

KLIK HIER OM DE WIEROOK TE KOPEN

Tashi Jong klooster © Ann Shaftel