Waar is de Panchen Lama – Actie

Delen:

Op 30 augustus,  de Internationale Dag van de Verdwijningen, kunt u deelenemen aan de virtuele ‘samenkomst’ van Tibet-supporters in het Tashi Lhunpo-klooster, via een unieke Google Map, om informatie op te vragen over de Panchen Lama en voor zijn onmiddellijke vrijlating.

Op zesjarige leeftijd werd Gedhun Choekyi Nyima ontvoerd door de Chinese overheid. De jongen werd erkend als de Panchen Lama, een van de belangrijkste religieuze leiders van Tibet. Ondertussen is hij 25 jaar vermist. DOE MEE MET ONS VIRTUEEL PROTEST in het Tashi Lhunpo klooster in bezet Tibet, de traditionele thuisbasis van de Panchen Lama. DOE MEE en vraag zijn onmiddellijke vrijlating.

Het is eenvoudig. Na het invullen van je naam en een kleine boodschap, verschijnt je eigen pin op onze virtuele protestkaart!

Klik op deze link:
https://actions.tibetnetwork.org/nl/doe-mee-met-ons-virtueel-protest?fbclid=IwAR04vRxjr1Z9-ThHA3qrcGJnT_nEj18tGjAgEK4LVsaKy8rApQFjDQD8fy0