The Day The Buddha Woke Up boekpresentatie

Delen:

Zaterdag 28 juli, 15:00 uur Boekpresentatie door kunstenares Rima Fujita bij de Kinderboekwinkel, Rozengracht 34, Amsterdam

U bent van harte welkom!

De in New York woonachtige Tibetaans boeddhistische kunstenares Rima Fujita komt naar Amsterdam en zal het door haar geïllustreerde kinderboek The Day The Buddha Woke Up presenteren. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u kennismaken met deze kleurrijke illustratrice en het bijzondere boek The Day The Buddha Woke Up.

THE DAY THE BUDDHA WOKE UP
Eindelijk is het er: een boekje voor de allerkleinsten over Boeddha. Dit prachtig geïllustreerde boek is echter geschikt voor alle leeftijden door de poëtische wijze waarop schrijfster Andrea Miller in korte zinnen het verhaal over hoe prins Siddharta Boeddha werd, heeft neergezet. De levendige, speelse illustraties van kunstenares Rima Fujita vullen deze stijl uitstekend aan. De manier waarop Andrea Miller het verhaal over prins Siddharta vertelt is voor kinderen begrijpelijk en sluit aan op de verwondering van de kinderlijke geest.
Het verhaal begint bij Siddharta’s geboorte, en volgt zijn queeste tot zijn verlichting onder de Bodhiboom,
Engelstalig, 18 blz., boardboekje. Uitgeverij: Wisdom Publications, 2018

In 2019 zal het volgende prentenboek van Rima Fujita verschijnen naar aanleiding van een interview met de Dalai Lama op initiatief van het hoofdkantoor van de Dalai Lama in India.

Lees meer over Rima Fujita en haar werk

Meer informatie: Info@tibet.nu

foto: Jigme Choepel.
Rima Fujita ontmoet de Dalai Lama
Schilderij van Tibetaanse nomaden, Rima Fujita