Fotoimpressie bezoek ZH de Dalai Lama Nederland 2018

Delen:

ZH de Dalai Lama bracht een bezoek aan Nederland van 14 tot en met 18 september 2018.
Op 15 september opende de Dalai Lama de expositie in de Nieuwe Kerk in Amsterdam.
Op 16 september gaf de Dalai Lama een lezing in Ahoy met als waarom mededogen essentieel is in deze onrustige tijd. Deze publieke lezing werd ingeleid met een gesprek tussen Z.H. de Dalai Lama en Richard Gere, acteur en voorzitter van International Campaign for Tibet (ICT).
Op 17 september gaf de Dalai Lama een boeddhistische les over de tekst van Langri Thangpa, ‘Acht verzen voor het trainen van de geest in compassie’.
Deze maand kwam de herfsteditie van de TSG nieuwsbrief uit met terugblikken op deze gebeurtenissen, deze valt te lezen door hier te klikken.
Over de opening van de expositie in de Nieuwe Kerk getiteld Het leven van Boeddha en de gesprekken rond technologie en boeddhisme tussen de Dalai Lama en verschillende wetenschappers, op 15 september jl, is hier meer te lezen.

Marijke Kodden fotografeerde ZH de Dalai Lama tijdens zijn bezoek aan Nederland maar ook bezoekers en genodigden, hieronder een klein overzicht. Al zeker 15 jaar is fotografe Marijke Kodden betrokken bij de Tibet Support Groep Nederland en wij zijn blij met haar prachtige foto’s.

FOTO’S 15 SEPTEMBER:

FOTO’S 16 SEPTEMBER:

FOTO’S 17 SEPTEMBER: